SAZNAJTE O NAMA

Moje ime je Branko Bubonja i pravljenje porodičnih fotografija je nešto čemu sam posvetio svoj život. Ja sam profesionalni porodični fotograf, ali važnije od toga, ja sam kao i Vi....porodični čovek.

Ko je Branko Bubonja?

about mePoštovani prijatelji,
Ko od nas bar jednom nije poželeo da zaustavi vreme, da poseban trenutak zadrži zauvek u sećanju? Tempo života nas prestiže, porodice se menjaju, deca rastu, brakovi se sklapaju, najstariji nas napuštaju.... Moje ime je Branko Bubonja i pravljenje porodičnih fotografija je nešto čemu sam posvetio svoj život. Ja sam profesionalni porodični fotograf, ali važnije od toga, ja sam kao i Vi....porodični čovek.

FotoVideo studio “Bubi” osnovao sam 1982. Moj tim i ja smo sa vama više od 30 godina i za sve ovo vreme načinili smo na hiljade fotografija i video zapisa. Onoga što je vama važno i što želite da sačuvate od protoka vremena. Ispunjava nas zadovoljstvom saznanje da su naše fotografije u albumima, a video zapisi u arhivama ljudi sa svih kontinenata, bilo da se radi o privatnim svečanim događajima naših klijenata ili službenim zapisima. Uvek smo u korak sa najsavremenijom tehnologijom u oblasti foto i video opreme, u nameri da pružimo vrhunsku foto i video uslugu. Ali ne zaboravljamo da je svaki klijent poseban i trudimo se da zajedno sa vama dođemo do onoga što tražite. Od svadbi, rođendana, krštenja, preko promocija, specijalnih događaja i porodičnih portreta, do fotografija za dokumenta i ostalih usluga koje pružamo u foto radnji. I više od toga – pozovite nas, dođite, sigurno ćemo uspeti da se dogovorimo.

Fotografija nas uči koliko je momenat vredan, tera nas da budemo ovde i sada i vidimo svojim očima. 'MB

S poštovanjem,
Za FotoVideo Bubi
Branko Bubonja
Flickr Feed